Tekuté linky

2 příspěvky / 0 new
Poslední
TEDDY
Obrázek uživatele TEDDY
Offline
Na fóru od: 07.05.2009
Tekuté linky

Ahoj vsichni potrebovala bych pomoc vzdycky kdyz si dam tekute linky tak se mi totalne slepi rasy a nemuzu si dat rasenku ...máte nějake rady a zkusenosti ? predem dik Mona

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.no tekute opravdu nepoužívam asi bych neměla trpělivost a vypadala bych blbě..neumim si je nanest.ale mám doma linku neni tekuta ale vypaada jako IFxka ale neni samozřejmě .je z drogerie a děla se sní mnohem lépe..a neslepuje!ma špičku jako tužka na oči ale je to něco mezi štětečkem a tou fixkou :)

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

To jsem ještě nezkoušela,takže nemůžu pomoct. :)

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Já si jednu dobu tekuté linky dávala,déle vydrží než tužka, ale mně se to neslepovalo. Nevím co máš za linky, tak zkus štěteček mamáčet do řasenky. :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Já také nevím ja ka co se muže slepovat když linu dávaš na oko ne na řasy :D ale asi se ti to řas dotkne.tka vatovou tyčkou to zkus nějak..?!

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Jéé, tekuté linky jsem používala na učnáku:)) Nic se neslepovalo. Ale fakt je, že jsem ji nenenášela na celé víčko...

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj, zkus změnit značku linek, nebo zkus linky gelové či ve fixe - ty řasy určitě neslepí

Anonym

Jiná značka určitěl....používám tekuté linky neustále a nikdy se mi tohle teda nestalo. A to si kupuju linku asi za 100 Kč. Tady slečny psaly fix nebo tužku, nemůžu si pomoct,ale mě se s fixem i tužkou blbě pracuje. Fix je v tomhle sice ta lepší možnost,ale i tak....nenašla jsem zatím žádný, který by se nerozmazal po nějaké době. A to jsem zkoušela i voděodolné.